БЪЛГАРСКА УЧИЛИЩНА ИНДУСТРИЯ

БЪЛГАРСКА УЧИЛИЩНА ИНДУСТРИЯ

Мировяне, Логистичен център
София,
България
23.3216697
42.6978388
UserLikes
Име: БЪЛГАРСКА УЧИЛИЩНА ИНДУСТРИЯ
Адрес: София, Мировяне, Логистичен център
Телефони: text to imagetext to imagetext to imagetext to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.bsibg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Други мебели
Дейност:

Оборудване за училища

Ключови думи: тръбна мебел, учебно оборудване, корпусна мебел, мебели за училища, маси

За нас

Ние създадохме Българска училищна индустрия ООД през 2006 година с основната цел да бъдем максимално полезни на колегите си – директори на училища и детски градини като им предоставим пълен набор от услуги за поддържане на материалната база. Освен с производството на мебели за училища и обзавеждане на детски градини, ние може да извършим и транспортирането на нашата продукция до вашето детско или учебно заведение.


Екипът от специалисти на Българска училищна индустрия ООД работи много и всеотдайно, за да създаде мебели за училища, които със своята многообразност да дават възможност на директора сам да създаде облика на своето училище. Непрестанно усъвършенстваме моделите на различните изделия, за да могат да са в крак със съвременните тенденции на училищното обзавеждане и да бъдат максимално ергономични. За постигане на добри резултати се доверяваме на опита и предложенията на директори и учители и реализираме техните идеи.


Но голямото предизвикателство пред нас е обзавеждането на детски градини. Тук трябва да се съчетае както функционалност и здравина, така и дизайн, който да е близък до светоусещането на децата – със съчетаване на форми и цветове. Трудихме се доста и сме уверени, че сме постигнали добри резултати – убедете се сами.


Българска училищна индустрия ООД разполага със собствена производствена база, оборудвана с всички необходими за производството съвременни машини. Ние разполагаме с екип от специалисти – дизайнери и проектанти, които творят и създават нашите мебели, както и с доказал се през годините екип от работници, които със своите умения успешно реализират идеите им.


През годините ние от Българска училищна индустрия ООД успяхме с много труд и всеотдайност да изградим репутация за качество в производството на оборудване за детски градини, цялостно обзавеждане за училища, както и за пълното мебелиране на дома. Ние сме работили заедно с редица детски и учебни заведения от София и страната.

 

Открийте ни в Google+