text to image
Бул. Брезовско шосе 180, склад 107/109
Пловдив,
България
24.7532106
42.1678028
UserLikes
Име: ИДЕА ГРУП БЪЛГАРИЯ
Адрес: Пловдив, Бул. Брезовско шосе 180, склад 107/109
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.intel-bg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Други мебели
Дейност:

Специализирана в производството и търговията на градинско обзавеждане от пластмаса, метал и алуминий.

Ключови думи: идеа груп българия оод, идеа груп, пластмасови маси, градинско обзавеждане, пластмасови столове

За нас


Идеа Груп България ООД е дружество от бранша на търговията и леката промишленост, специализирана в производството и търговията на градинско обзавеждане от пластмаса, метал и алуминий.

Създадена е през 2006 година като приемник на фирма Лагуна – ЛД ООД започнала дейността си през 1998 година в град Пловдив. Занимаваща се с търговска дейност, изключително и само с внос от Италия. В следствие на развитието си през годините стартира и дистрибуция в цялата страна.
Артикулите, които предлага на пазара са: почистващи консумативи /кофи, бърсалки за по
ИДЕА ГРУП БЪЛГАРИЯ
д, четки, пластмасови и метални дръжки и др./ градинско обзавеждане от пластмаса, метал и алуминий, домашни потреби /сушилници за дрехи, метални и алуминиеви стълби, тефлонови съдове, маси за гладене, дамаджани и др./

В края на 2004 година в следствие на дългосрочните и добри взаимоотношения с италианските производители фирма Лагуна - ЛД ООД влиза в партньорство и става единствен представител за България на фирма Идеа Груп Италия . Мултинационална фирма с тридесет годишен опит в производството и търговията на своите изделия: градинска мебел от пласт
ИДЕА ГРУП БЪЛГАРИЯ
маса, метал и алуминий в Европа, Азия, Австралия и Северна Америка.
Добрите финансови резултати на Лагуна - ЛД ООД като представител на Идеа Груп Италия доведе до създаването на съвместна българо – италианска фирма Идеа Груп България в гр. Пловдив, запазвайки досегашната номенклатура от стоки и инициирането на производство на някои от тях.

В настоящия момент наши партньори са Метро Кеш Енд Кери България, верига строителни хипермаркети Практикер, верига магазини Баумакс, магазин Алати, верига магазини Практис, магазин Рила, магазин Лидермен и др.

Сподели във Facebook



 
Открийте ни в Google+